• Smuk Dazzle guldring fra det danske smykkemærke Rabinovich. Ringen er i 14 karat guld med en smuk cabochonslebet pink turmalin. Vælg størrelse i drop down menuen.
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste
 • Smuk ring fra det græske værksted Margoni. Ringen er fremstillet i sølv med en pink turmalin og en brillantsleben diamant (0.02ct) indfattet i 18 karat guld. Margoni Jewellery Stenene i ringene fra Margoni Jewellery er unikke og nøje udvalgte. Ringene kan derfor variere i udtryk, og vi anbefaler, at du kommer ind i butikken og ser nærmere på ringene eller kontakter os på tlf. 51 18 00 20. Der kan være ventetid ved bestilling af ringe fra Margoni Jewellery, men efter bestilling vil vi kontakte dig med nærmere info om levering. Vælg størrelse i drop-down menuen. Tryk her for at se vores størrelsesguide
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste
 • Smuk ring i sterling sølv og 18 kt. guld isat grøn og lyserød turmalin. Størrelse: Viste model er str. 54, med mulighed for ændring* Tryk her for at se vores størrelsesguide Margoni Jewellery *Stenene i ringene fra Margoni Jewellery er unikke og nøje udvalgte. Bestilles ringen i anden størrelse vil den derfor variere i udtryk, og vi anbefaler, at du kommer ind i butikken og ser nærmere på ringene eller kontakter os på tlf. 51 18 00 20.
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste
 • Ring i 14 karat guld designet af Karen Norup. Formen og overfladen er kantet og rustik isat en turmalin. Vælg størrelse i drop-down menuen. Tryk her for at se vores størrelsesguide Bemærk: Smykker i eget design kan have en længere leveringstid! Ved bestilling får du inden kort tid besked vedrørende leveringstiden.
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste